Tuesday, November 27, 2012

(DITUNDA)THE RETURN OF BCM MEGA TTS & BROTHERHOOD FESTIVAL 2012

-RALAT-
======

Salam... Dukacita dimaklumkan bahawa THE RETURN OF BCM MEGA TTS 2012 AND 1STBROTHERHOOD FESTIVAL terpaksa ditunda pada saat-saat akhir kepada tarikh yang akan ditentukan dalam masa terdekat ini.

Penundaan tarikh ini adalah disebabkan beberapa perkara yang tidak dapat dielakkan yang bukan datangnya dari pihak kami dan akan diselesaikan secepat mungkin bagi merealisasikan event yang akan berlangsung nanti.

BCM akan menghadiri mesyuarat terakhir pada 10 Dis 2012 bersama 'main body' yang berkerjasama dalam acara yang akan berlangsung nanti.

Pada masa yang sama, sebuah SIDANG MEDIA akan diadakan selepas mesyuarat dijalankan untuk memberi maklumat terkini kepada BIKERS di seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia serta memberi ruang kepada pihak berwajib untuk merealisasikan impian ini.

sebarang pertanyaan boleh lah terus menghubungi kami di talian 014 2673548 / 017 3488946

Sebarang kesulitan amat dikesali. Harap maklum...


INFO MENGENAI BCM MEGA TTS
Bikers Cover Magazine akan mengadakan sebuah acara TTS yang terbesar pada tahun ini serta Brotherhood Festival 2012 yang akan mengumpulkan seramai yang mungkin Kelab-Kelab Motosikal di Malaysia dan juga dari negara jiran tanpa mengira MOTOSIKAL BERKUASA TINGGI ATAU RENDAH TANPA MEMANDANG SETIAP INDIVIDU BIKERS ITU bagi memeriahkan suasana.


Pelbagai aktiviti menarik yang memenuhi jadual acara sepanjang 2 hari berlangsung yang akan memberi kelainan pada acara yang kami anjurkan sebelum ini.

Acara yang berlangsung bukan sahaja terbuka kepada BIKERS tetapi juga kepada ORANG AWAM yang ingin mendekati BIKERS melihat jentera masing-masing yang bakal diperagakan pada acara ini.

INformasi The Return of BCM Mega TTS and Brotherhood Festival 2012 adalah seperti berikut:-

Tarikh: AKAN DIBERITAHU PADA MASA AKAN DATANG

Masa: 0900 am sampai lebam selama 2 hari

Venue: Kuching Water Front, Jalan Main Bazzar berhadapan memoneum brooke (sebarang perubahan lokasi akan diberitahu dari masa ke semasa)

Aktiviti yang akan berlangsung :
++++++++++++++++++

#AKTIVITI MUNGKIN AKAN BERUBAH


15 Battle of The Band from around the Borneo
Booth Rental
Food & Drinks Stall
Persembahan Kebudayaan
Ferry Cruise
Motorcycle Show and Competition
Marching Band
Sunset Ride
special program will appear
any many more.... (akan dikemaskini dari masa ke semasa)

Registered Participhants RM 15.00
Official The Return of BCM Mega TTS & Brotherhood Festival 2012.
TShirt
Sticker
Goodie Bag
Mineral Water
etc..................dan 2 hari ENJOY FULL THROTTLE MAXIMUM SPEED!!!!!!!!!!!!!Kami juga akan berada di sana pada bulan hadapan!!
Kepada pengguna jentera modenas GT128 anda bolehlah berkunjung ke group dan fanpage fb kami

No comments:

Post a Comment